Daglig drift

Servicemedarbejder

Foreningen har ansat en servicemedarbejder, Sander, som står for den daglige kontakt til beboerne, husets håndværkere, og påtager sig administrative opgaver såvel som enkelte praktiske ting. Hvis du har spørgsmål af praktisk eller håndværksmæssig karakter, eller købe hoveddørs-nøglebrikker, kan du kontakte Sander på følgende måde:

Foreningens servicemedarbejder har kontortid tirsdag og torsdag kl. 7:00-9:00 i kælderkontoret i Lange Müllers Gade-fløjen. Du kan også kontakte Sander på telefon 28514519 i telefontiden mandag-fredag mellem kl. 8:00 og 16:00 eller skrive en mail til service@sctkjeldshus.dk

Bestyrelsen 

Sct. Kjelds Hus’ bestyrelse kan træffes hver onsdag kl. 19:00-20:00 i bestyrelseslokalet i Victor Bendix Gade-fløjen. Du kan også kontakte bestyrelsen via email-adressen kontakt@sctkjeldshus.dk Forvent kun at bestyrelsen svarer i åbningstiden om onsdagen.

Bestyrelsens adresse (ved forsendelse) er: Bestyrelsen, Lange-Müllers Gade 3, kld, 2100 København Ø

Alle henvendelser, der ikke kan klares inden for et par minutter, skal bookes på forhånd. På den måde sikres at bestyrelsen er forberedt og har tid. Dette er bl.a. relevant i forbindelse med byggeprojekter og lignende.

Skriv til kontakt@sctkjeldshus.dk og aftal et møde.

Bestyrelsen består af:

Formand; Mark Williams

Næstformand; Allan Holmgaard

Kasserer; Torben Hansen

Bestyrelsesmedlem; Tine Sønderup Tarp

Bestyrelsesmedlem; Jesper Schjeldahl

Bestyrelsens arbejde
Bestyrelsen er valgt på generalforsamlingen til at være beslutningstager og administrator for foreningen. Bestyrelsen varetager opgaver som sikrer at ejendommen og foreningen fungerer optimalt. Bestyrelsen fungerer som bygningsansvarlige, beslutningstager, arbejdsgivere og rådgivere for beboerne i foreningen, og står bl.a. for:

– salgsopstillinger
– handler
– økonomi
– forbedringer og renoveringsarbejde på ejendommen og udearealerne

Vil du være med?
Hvis du har lyst til at høre mere om bestyrelsens arbejde eller deltage, er du meget velkommen til at kontakte os.