Facebook

Foreningens Facebookgruppe hedder Andelsboligforeningen Sct. Kjelds Hus. Alle beboere i foreningen er velkommen i gruppen. Ved anmodning skal oplyses bl.a. lejlighedsnummer, dette er for at sikre at gruppens medlemmer har tilhørsforhold til foreningen.

Gruppens formål er kommunikation beboerne imellem; sociale arrangementer, køb/salg med mere.

Det betyder at gruppen er beregnet til god og fornuftig kommunikation beboerne imellem, i en ordentlig tone.

Det betyder også at bestyrelsen og vicevært ikke kontaktes gennem gruppen. Ønskes kontakt til bestyrelsen henvises til åbningstid eller mail. Ønskes kontakt til vicevært henvises til ham.

Bestyrelsesmedlemmer deltager udelukkende i debatten som privatpersoner og ikke som bestyrelsesmedlemmer medmindre dette er tydeligt angivet.

Herudover skal det indskærpes at gruppen udelukkende er for beboere og ikke for venner og bekendte som vil score en billig lejlighed.

Selvfølgelig er det ok at bruge Facebookgruppen som en venlig opfordring til ro og orden, men gør det med omtanke, og lad de positive updates være det bærende element i gruppen.

Salg/Bytte/Køb: Det er tilladt at sætte boligopslag op omkring salg eller bytte af lejligheder i foreningen, men opslag fra købere der ikke bor i foreningen frabedes, da dette hurtigt taget overhånd.

Administrator har ret til at moderere og slette alle indlæg der måtte stride imod retningslinjerne for gruppen eller findes upassende i indhold eller sprogbrug.