Skal du købe?

Hvis du skal købe en lejlighed i vores forening, kan du herunder finde nyttigt information om, hvordan du som køber skal forholde dig, og hvordan vi som forening håndterer køb og salg af lejligheder.

Handlen
Handler foregår i bestyrelseslokalet, hvor både du og sælger møder op. I forbindelse med handlen skal du medbringe en check på den i salgsopstillingen angivne salgspris, udstedt til Andelsboligforeningen, eller forvalte beløbet således, det senest 1 dag før den aftalte handelsdato, findes på foreningens bankkonto. Købesummen tilbageholdes i 14 dage efter overdragelse er foretaget, sådan at du som køber har tid til eventuelle indsigelser

Kontooplysninger
Reg. nr. 2216
Konto nr. 3483520661

Såfremt din bank har brug for praktiske oplysninger i forbindelse med ydelse af evt. lån, kan banken finde mange oplysninger her på foreningens hjemmeside under menupunktet ‘foreningen’.

Bemærk
Banken skal angive konto for hvilket et provenu ved fremtidig salg af lejligheden skal overføres til. Dette kan passende gøres i forbindelse med papirarbejdet om adkomsterklæringer mv.

Kontakt
Såfremt du har nogen spørgsmål er du velkommen til at kontakte bestyrelsen. Vi træffes bedst mellem 19:00 og 20:00 onsdag aften, eller på mail: kontakt@sctkjeldshus.dk

DET ER IKKE MULIGT AT BLIVE SKREVET OP PÅ EN VENTELISTE I FORENINGEN.